Vroemmm!

Onze nieuwe Nissan Quest SL (wel in een andere kleur)

Deze keer eens een blog over een heel ander onderwerp, namelijk… auto’s! En dan niet zomaar een auto, nee, nee, om precies te zijn onze splinternieuwe Nissan Quest! Het was al een tijdje duidelijk dat we een tweede auto nodig hadden, dus we zijn al een poosje bezig met voorzichtig zoeken, vergelijken en bekijken wat we nu echt willen en nodig hebben.

We concludeerden al snel dat we graag een minivan wilden, waar 7 personen in kunnen zitten en waar dus lekker veel ruimte is. Bij de Nissan dealer, waar we terecht kwamen omdat we zo tevreden zijn over onze Nissan Altima, vonden we een nieuwe Quest, een 2011 model minivan in een luxe uitvoering, waar we na een testrit ook wel over te spreken waren. Omdat we er een mooie deal konden maken, konden we deze zaterdagmiddag de boel rond maken en de auto direct meenemen. Later deze week gaan we nog een keertje terug om een dvd systeem te laten installeren, iets waar de kinderen ongetwijfeld blij mee zullen zijn.

Heel raar, ineens een auto erbij, maar het levert ook een heleboel vrijheid op! Vandaag is het jammergenoeg zo winderig dat je bijna wegwaait, maar morgen gaan we zeker een paar leuke foto’s maken van onze nieuwe bolide!

2 gedachten over “Vroemmm!”

  1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst, ik hoop dat jullie er heel veel plezier aan zullen beleven. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe auto.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s