Grote en kleine reizen

Op landgoed Biltmore

De grootste reis van opa en oma zit aan het begin en het eind van de vakantie. Tussendoor maken we een heleboel kleine trips. Zo hebben we vandaag het landgoed Biltmore bezocht in Asheville, NC, een plaats die we al talloze keren belicht hebben op de blog, maar dat bij elk bezoek even indrukwekkend blijft. We hadden gehoopt dat de azaleas er in volle bloei zouden staan, maar er waren nog veel knoppen. Jammergenoeg hebben opa en oma de zee van azaleas dus niet kunnen zien, wat overigens niet betekent dat het niet mooi was vandaag. De frisse lentekleuren waren alomtegenwoordig en niet te vergeten: we hebben tulpen gezien in alle soorten en maten, velen daarvan ook Nederlands!

Wat een vrolijke boel!

Nu is Asheville zo’n vijf kwartier rijden, maar je hoeft niet verschrikkelijk ver om een trip te maken. Immers, een simpel bezoek aan een gigantische supermarkt of bouwmarkt is al een hele ervaring. Of je nu ver weg gaat of ‘dicht bij’ huis, je moet altijd de auto in. Even een brood halen? Hup, de garage gaat open. Een lekkere douchegel kopen? Spring maar in de Quest. Oma ziet overal wel iets leuks om voor iemand anders te kopen en opa zou het liefst een reuzenkoffer hebben om allerlei vondsten uit de Amerikaanse Gamma mee te kunnen brengen.

Je kunt misschien niet alles meenemen, maar wat er altijd in je koffer past? Foto’s en talloze mooie herinneringen. Gelukkig hebben we daar al weer heel veel nieuwe van!

http://www.youtube-nocookie.com/embed/9P5qzTI-bOM?rel=0

2 gedachten over “Grote en kleine reizen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s