Brrr! Herfst!

IMG_1441
Kou of geen kou, Nova vindt schoenen erg leuk maar niet aan haar voeten.

Het is even schrikken, want het heerlijke herfstweer is plotseling omgeslagen in kou! Afgelopen zaterdag was het nog genieten van 30 graden, maar in de loop van de nacht kwam een koufront uit Canada met veel bombarie een eind maken aan de aangename temperaturen. Zondag haalden we de 20 nog, maar vandaag en gisteren blijft het kwik steken op 13 graden. Dus wat krijgen we plotseling? Lange broek, lange mouwen, dichte schoenen en sokken aan. En dat is echt wel eventjes wennen. Gelukkig staan voor de rest van de week weer betere temperaturen op het programma en zou het weer 25 graden moeten worden. Hopelijk wel, want anders moet ook de kachel nog eens aan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s