Zwemmen bij laag water

De zwemlessen van Alex werken ver door, want Alex oefent ‘droog’ in de speelkamer en Nova doet hem hartstochtelijk na. Ze heeft van de lessen het een en ander onthouden, met name het stukje ‘alligator, alligator, one, two, three, alligator, alligator, jump to me’. Na ‘jump to me’ springen de kinderen tijdens de zwemles in het water; Nova daarentegen springt van een stoel af in je armen. Na verloop van tijd is het geduld voor het versje een beetje op en springt ze pardoes van de stoel, in het volste vertrouwen dat ze wordt opgevangen. Dat levert af en toe spannende momenten op, maar gelukkig gaat het nog steeds goed. Helaas hebben we vernomen dat het Swim Center waar Alex les heeft in het najaar zal sluiten, dus voor Nova zullen we een andere oplossing moeten zoeken als ze oud genoeg is!

Eén gedachte over “Zwemmen bij laag water”

  1. Die is ook nergens bang voor, ze heeft zoveel vertrouwen dat je haar opvangt. Nova heeft er echt plezier in om zo van de stoel te springen. Ik hoop niet dat ze kunstje probeert als je niet in de buurt bent of dat je er niet op rekent dat ze een duik neemt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s