Een groene kerst

Wanneer er geen sneeuw ligt, spreekt men wel van een groene kerst. Twee dagen geleden zijn we nog een keertje naar Conestee Park in Greenville gereden en daar zagen we dat we de groene kerst heel letterlijk mogen nemen: vanwege de ontzettend zachte winter zijn er al weer verschillende bomen en planten aan het uitlopen. In het filmpje kun je zien dat het op bepaalde plaatsen wat groenig is; dit is jong groen! Aan de bomen zie je fijne knopjes zitten, dus de natuur is helemaal in de war. Wie niet in de war zijn, zijn Alex en Nova. Die weten namelijk precies wat ze willen: de speeltuin! Lastig hoor, dat papa en mama eerst nog even willen wandelen…

Eén gedachte over “Een groene kerst”

  1. lijkt me weer een mooie omgeving om een wandeling te maken. Voor ieder wat wils, de kinderen kunnen heerlijk spelen en natuurlijk ook meelopen. Dat vinden ze vast wel leuk, er is zoveel te zien. We kijken al uit naar onze vakantie. Binnenkort begint het aftellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s