Wat er nog over is

Aan het eind van alle blogberichten zijn er meestal nog wel een aantal filmpjes over die soms in een soort ‘restbericht’ terecht komen. Dit is er ook weer zo eentje.

Het eerste filmpje is geschoten tijdens het Tomato Festival nabij Greer. Dat was vorig weekend en het was toen bijzonder onprettig klef buiten. Er was bijna niemand en er was feitelijk ook niet zo heel veel te doen, althans, niet veel dat met tomaten te maken had. Er stond wel een band te spelen en niet eens zo heel slecht. Met veel animo speelden ze grote hits uit voornamelijk de jaren 70 en het was gewoon zonde dat er maar een handjevol mensen bij het podium stond. Er stond een tentje met wat activiteiten voor kinderen waar we een tijd gestaan hebben om te schuilen voor de schreeuwende zon en daar is ook dit filmpje gemaakt.

Wie zich afvraagt of Nova zich wel vermaakt tijdens de zwemlessen van Alex vindt hieronder het antwoord. Ook als Alex bij zijn groepje is en de les begint, plonst en spettert ze heerlijk door!

Tijdens een regenachtig weekend een aantal weken terug hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt in het Discovery Place in Charlotte. Ook daarvan bestaan nog beelden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s