We zien er gat in

Flink opgeruimd. Alex heeft er zin in!

Al zo lang we in dit huis wonen, is onze vurige wens om een uitbouw te maken aan de achterkant van het huis en daar een patio te laten bouwen. Trouwe lezers van de blog weten inmiddels wel dat de zon in de middag precies op de achtertuin schijnt en dat het daar in de lente en zomer bijzonder warm kan worden, zelfs ondraaglijk heet. Een patio met zonneschermen kan in zo’n geval uitkomst bieden.

Welnu, na 4,5 jaar is het dan eindelijk zover. Vandaag wordt begonnen aan deze toch wel flinke klus! De eerste stap is niet eens in de tuin: op de bovenverdieping moet het slaapkamerraam van Alex opgeschoven worden omdat dit anders in de knel komt met het dak van de toekomstige patio. We hebben zijn kamer dus deels uitgeruimd zodat de werkmannen er goed bij kunnen. Een andere optie was om van zijn dubbele raam een enkel raam te maken, maar aangezien de kamer van Alex de grootste in het huis is, zou dat, zeker op donkere dagen, toch wel een behoorlijke aderlating zijn. En een belangrijke reden dan we voor dit huis hebben gekozen, is omdat het overal zo heerlijk licht is.

Dat ziet er al anders uit.

Je zou denken dat Alex zich bezorgd maakt om het feit dat er vandaag een enorm gat in zijn kamer wordt gemaakt, maar hij is er erg cool onder. Zijn grootste vrees is zijn verzameling stickers op de muur en dat die eraf moet als we straks zijn kamer opnieuw schilderen.  We zullen zien of hij straks nog net zo rustig is als de power tools aan gaan! Ik zal mijn best doen om wat foto’s te maken zodat de veranderingen ook visueel te volgen zijn. Wordt vervolgd!

Eén gedachte over “We zien er gat in”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s