En toen was ze vier!

Nova geniet van haar karate-feestje.

Hoewel ze pas over een paar dagen echt jarig is, was Nova’s verjaardagsfeestje vanmorgen al (in verband met Pasen volgend weekend). We hadden eens iets nieuws gepland en gekozen voor een karate-feestje. We wisten niet precies wat we ervan moesten verwachten, maar het weer is rond deze tijd nog een beetje te wispelturig om een buitenfeestje te houden, dus we hadden gezocht naar een binnenlocatie. Meestal komen we bij Pump It Up of Chuck E Cheese terecht, maar we wilden eens iets anders, dus zodoende.

Nova vond het superspannend en kon niet wachten tot het zover was. Vanmorgen om 10.00 was het dan zover! Natuurlijk waren we op tijd aanwezig om het nodige klaar te zetten en de gasten op te vangen. De instructeur heette Josh en hij wist heel goed hoe het met het gezelschap kleine spruiten om moest gaan. Vanaf het moment dat hij begon, stonden alle ukjes (tussen 1 en 6 jaar) in de houding. Nova voorop, want zij was wel het stralende middelpunt vandaag.

Nova is heel happy met haar prinsessentaart.

Een uur lang heeft coach Josh de kinderen hard laten werken en ze vonden het prachtig! Eerst basis-instructies, daarna balspellen en tenslotte een hindernisbaan. Het was stevig aanpoten en de kinderen hadden daarna hun taart en drinken wel verdiend! Nova mocht haar taart aansnijden met een heus samoerai-zwaard (uiteraard onder begeleiding).

Na alle taart en andere lekkernijen doken de kinderen een van de matten op om daar nog eens lekker rond te rennen met ballen en hoepels. Ze konden er geen genoeg van krijgen en niemand had zin om naar huis te gaan. Maar na een kleine twee uur zat het er toch heus weer op. Nova mocht thuis haar cadeaus gaan openen en over een paar dagen mag ze nog eens gaan vieren, want op 1 april wordt ze thuis ook nog een keer in de watten gelegd. Hiep hiep hoera! Onze Nova is 4!

Eén gedachte over “En toen was ze vier!”

  1. Het is een heel geslaagd verjaardagsfeestje. Nova heeft er intens van genoten en ze heeft heel goed meegedaan. Alex was natuurlijk de snelste en de meest beweeglijke van allemaal. Hij wist goed hoe hij alle barricades moest omzeilen en hoe hij moest springen in de ringen. Heel atletisch.
    Het is een erg leuke ruimte en de jongens van de karateclub zijn heel gemotiveerd. Ze hebben hun best gedaan om het feestje te laten slagen. Ik denk dan Nova hier nog heel veel over gaat praten. Volgens mij wil ze nog wel eens terug. Misschien voor Alex zijn volgende verjaardag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s