Privacy-update

Hoewel we vreselijk trots zijn op onze kinderen en ze het liefst aan alles en iedereen laten zien, zijn er helaas ook risico’s verbonden aan een openbaar leven leiden op het web. Het is heel spijtig dat we dan ook hebben moeten kiezen voor de veiligheid van de kinderen en al ons beeldmateriaal volledig privé hebben gemaakt. De foto’s op de blog halen we van onze Flickr account. Wanneer je ze graag wilt bekijken, zul je een account op Flickr moeten aanmaken en ons aldaar bevrienden. Wij kunnen je dan aanmerken als ‘familie’ of ‘vriend’ zodat je alsnog de foto’s kunt zien. Zo weten wij zeker dat de foto’s van onze snoesjes alleen door mensen bekeken worden die er iets te zoeken hebben. Dank voor jullie begrip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s