Swingen met Nova

Nova heeft deze week genoten van haar danskamp bij juf Lauren. Het is wellicht ook het einde van een tijdperk, aangezien de dansstudio gaat verhuizen en het nog onduidelijk is of we de danslessen op de nieuwe lokatie gaan vervolgen of niet. Er komt een andere dansstudio voor in de plaats en wellicht biedt dat uitkomst, zij het dat deze studio een heel andere stijl van dansen aanbiedt (en Nova is natuurlijk toch wel erg verknocht aan haar eigen juf). De tijd zal het leren. Hoe het ook zij, de afgelopen dagen was het voor Nova volop genieten van ballet, tap en jazzballet en ze heeft vol overgave meegedaan! Wat kunnen de dametjes al goed dansen, zeker als je bedenkt dat ze allemaal 4 of 5 zijn!

Eén gedachte over “Swingen met Nova”

  1. Het is opnieuw een leuk filmpje van Nova als danseres. Ze gaat er helemaal in op, haar hele lijf en gezicht doen mee met wat ze doet. Het zou ontzettend jammer zijn als ze hier niet mee door kan gaan. Ze is gepassioneerd en het past zo goed bij haar persoonlijkheid. Ik vind het erg knap dat zij op haar jonge leeftijd al zo goed kan presteren.

    Super Nova.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s