Een kleurtje erbij

21791956380_c16378933d_zKarate speelt de laatste maanden een grote rol in ons leven. Maar liefst vier keer per week zijn we in de studio te vinden, hetzij bij de Little Ninjas dan wel bij de Mighty Dragons. En met succes, want zowel Alex als Nova is vandaag gepromoveerd naar de volgende band: Nova is nu wit met geel en Alex is camouflage met geel. Voor de jeugdigen en zeer jeugdigen is een speciaal systeem ontwikkeld dat de kinderen toestaat met enige regelmaat een volgende kleur te behalen, zodat ze merken dat ze vooruit gaan met hun kunst en kunde. Het is de eerste stap op weg naar een volledig gele band, waarvoor ze hard gewerkt hebben. Papa en mama zijn dan ook heel trots op de kleintjes!

21980124085_90a41ac60c_z 21980158855_2ee6d08030_z

Eén gedachte over “Een kleurtje erbij”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s