Kraamvisite uit Meijel

Wat een cadeaus!Na onze eerste nacht met Alexander komen op vrijdagavond opa, oma en Moniek aan op het vliegveld in Greenville. Rob gaat ze ophalen en als ze binnenkomen zijn ze ondanks hun vermoeidheid na een lange reis blij om de kleine Alex (en ons natuurlijk ook) te zien. Het vliegen is gelukkig meegevallen, ondanks dat het een hele ervaring was. De eerste glimp van Alexander maakt alles meteen de moeite waard: het is overduidelijk de allermooiste en liefste baby van de hele wereld!

In de bagage zit een eindeloze hoeveelheid cadeaus en kaarten van familie, vrienden en eigenlijk zo ongeveer half Meijel. Papa en mama zijn wel anderhalf uur bezig om het ene na het andere leuke cadeau uit te pakken en het huis staat al snel vol met speelgoed en kleertjes waar Alex zich urenlang mee kan amuseren. Bij deze willen we alvast iedereen HEEL HARTELIJK BEDANKEN voor alle lieve wensen en attenties. We nemen de complimenten die binnenstromen graag in ontvangst en zwellen van trots als we weer mogen horen hoe mooi ons kindje is. Ook de reacties op de blog en de foto’s doen ons goed!

Oma met kleinzoon.Als de familie op zaterdag weer een beetje bekomen is van de reis, wordt het tijd om Alexander uitgebreid te knuffelen en te bekijken. Ons lieve mannetje vindt het allemaal best, hij vindt het geen probleem om bij oma, opa of tante Moniek te liggen. Zo’n lieverd! Het is nu al onmogelijk om Alexander uit ons leven te denken, het is net of hij er altijd al geweest is!

5 gedachten over “Kraamvisite uit Meijel”

 1. Super om als oma je kleinkind Alexander in Amerika lekker te knuffelen….geniet ervan hé….trotse oma.

  Ik ben vanavond bij overgrootoma geweest en breng haar morgen leuke foto’s. Vele groetjes van overgrootoma, tante Miek en ome Vino

  groetjes aan allemaal vanuit Meijel.

  Liesbeth

  Like

 2. Ik vind het super om zo’n trotse oma te zien op de foto.
  Riek-Oma geniet ervan en heeel veel groetjes en Proficiat nogmaals aan de ouders Rob en Joyce en aan Opa en Tante Moniek.

  Like

 3. hee kersverse papa en mama;

  van harte gefeliciteerd!!! leuk om te lezen hoe het jullie vergaat. Went snel he? zo’n kleintje Geef em een knuffel van me en lekker veel genieten jullie!

  liefs
  Tessa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s