Dikke pret

Nog niet zo lang geleden was de bouncer voor Alexander een plaats om een lekker dutje te doen. Inmiddels heeft hij ontdekt dat er allerlei leuke functies op zitten, zoals een zingend en bewegend hondje, een trilfunctie en bovendien wipt het stoeltje flink op en neer als hij maar genoeg beweegt. Nu hij dit uitgevogeld heeft, is de bouncer ook een van zijn favoriete speeltjes. In het onderstaande filmpje kun je aan zijn ogen zien dat Alexander zich prima vermaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s