Verregend weekend

Echt weer om binnen te blijven!De Amerikaanse Erwin Krol zit er niet vaak naast en de voor dit weekend voorspelde regen is dan ook echt gevallen. Niet gewoon regen, maar een heus watergordijn zonder pauzes. Dat was zo op zaterdag en op zondag is het allemaal nog een graadje erger. Echt geen weer om iets buiten te ondernemen, dus we hebben onze broodnodige boodschappen gedaan en verder ons vertier maar binnen gezocht. De rij auto’s op de afslag naar het overdekte winkelcentrum was oneindig, dus ook de Westgate Mall hebben we links laten liggen.

Na regen komt in dit geval ook geen zonneschijn, want we zijn gewaarschuwd dat de regen vanavond en vannacht omslaat in ijzel en sneeuw. Naar verluidt gaat er vannacht een flink pak vallen, wat morgenvroeg wel weer voor de nodige chaos zal zorgen. Hoe dan ook, het mooie lente-achtige weer van enkele weken geleden is helemaal zoek. In plaats daarvan hebben we nu echt ‘Hollands’ weer, een zeldzaamheid voor deze streek van het land.

Eén gedachte over “Verregend weekend”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s