In de zandbak

IMG_2353In Eindhoven ligt, niet ver bij mijn ouders vandaan, een erg mooie en grote speeltuin, de Speeltuin Philipsdorp. Omdat we vrijdagmiddag nog een paar uurtjes vrij hadden, zijn we daar een lekker naar toe gewandeld. Alex was de hele dag al een beetje aan het mopperen, dus een kort uitstapje kon sowieso geen kwaad. In 10 minuutjes loop je er naar toe.

IMG_2424Zowel Rob als oma hadden hun camera meegenomen en dat was niet voor niks. We hebben Alexander op heel wat speeltoestellen neergezet en hij vond het allemaal even fascinerend. De grote ontdekking van de dag was de zandbak. Nadat hij eerst van de glijbaan was geroetsjt, kwam hij in een grote zandbak terecht. Hij voelde eens even voorzichtig met twee vingertjes wat voor vreemd spul dat was en al gauw verdwenen allebei zijn handjes in het zand. Het was een genot hem te zien ontdekken en te zien spelen. Wonderwel heeft hij niet geprobeerd het zand op te eten, wat overigens niet gezegd kan worden van de blaadjes die in het zand lagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s