Heerlijk weekendje

Is the fireplace for me too?Het afgelopen weekend zat achteraf gezien vol activiteiten, hoewel we gedacht hadden dat het relatief rustig zou zijn. Het begon natuurlijk al met Sinterklaas, die in de nacht van vrijdag op zaterdag een bezoek had gebracht. Alex had zijn schoentje gezet bij de open haard en warempel, de goedheiligman heeft de kleine goed bedeeld. Op zaterdagochtend heeft Alexander een aantal pakjes mogen openscheuren, wat op zich al een geweldig cadeau is, en vond een nieuwe pyama, een t-shirt, kleurkrijtjes en een chocoladeletter in zijn schoen. Er zat zelfs een gedichtje bij:

Beste Alexander,

Het heeft een lange tijd gekost,
Voor ik je wensen kreeg, via de post
Het schijnt dat je in Amerika zit
Dat is voor mijn Schimmel een behoorlijke rit

Maar wat een guitige boef ben jij
Jouw lach is een verwennerij
Het heeft dan ook niet lang geduurd
Of Sint heeft snel een Piet gestuurd

Via de nieuwe open haard
Zag Piet de wortel voor mijn paard
Hopelijk kun je je cadeautjes waarderen
Dan kan ik volgend jaar nog eens wederkeren

Sint en Piet

Aan het eind van de ochtend zijn we naar Greenville gereden voor een bezoek aan een soort stripbeurs. Daar zouden we normaal gezien natuurlijk nooit terecht zijn gekomen, ware het niet dat Robs collega en maatje Philip daar een standje had. Op deze beurs worden zeldzame (en minder zeldzame) strips en honkbalplaatjes verhandeld. Op televisie zie je ook wel een beelden van zo’n beurs en daar hangen doorgaans nogal nerd-achtige mannen rond. Nu we daar zelf geweest zijn, kan ik het beamen: daar is niets aan overdreven. Sterker nog, ik was de enige vrouw in het hele pand!

Na deze interessante ervaring zijn we naar het overdekte winkelcentrum van Greenville gereden, de Haywood Mall. Het was goed te merken dat Kerstmis voor de deur staat. De hele parkeerplaats stond vol! Echt, van voor naar achter en volledig rondom, alle ruim 6500 parkeerplaatsen waren bezet. Het puilde binnen dan ook uit van de mensen en het duurde even voordat we op het foodcourt een tafeltje hadden gevonden om aan te kunnen lunchen. We zijn verder niet overdreven lang in het winkelcentrum gebleven, maar zijn teruggerden via de Wal-Mart op Pelham Road, ook in Greenville, waar we onze boodschappen hebben gehaald. Het was al bijna 17.00 toen we thuis kwamen!

With our beautiful babiesOp zondag hadden we niet bijzonder veel plannen, toen Vicki belde om te vragen of we zin hadden om naar de dierentuin in Greenville te gaan. Daniel zit momenteel in Europa (en doet daar TNO in Eindhoven zelfs nog aan) dus ze wilde wel wat gezelschap. Zo kwamen we onverwacht nog een keer in Greenville terecht. De dierentuin daar kennen we inmiddels van buiten, maar het is zo leuk om te zien hoe Alex iedere keer reageert op de verschillende dieren en alles om hem heen. Bovendien is hij gek op Emma en vindt hij het heerlijk om samen met haar te spelen. We zijn dan ook 3 uur in de dierentuin blijven hangen, een behoorlijke tijd voor een relatief klein dierentuintje. Het heeft ondanks het koele weer wel erg leuke foto’s opgeleverd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s