Groot feest!

Hieperdepiep!
Tja, ineens is het dan zover en wordt je baby EEN jaar! Het hele idee van een verjaardag snapt hij natuurlijk nog niet maar zo’n bijzondere dag wil je ook niet zomaar voorbij laten gaan. We hebben dus nagedacht welke dingen voor Alexander extra leuk zijn, zodat hij toch de hele dag het stralende middelpunt is.

Op dinsdagavond zijn we alvast een speciale ballon gaan halen, eentje die met helium gevuld is en dus in de lucht blijft hangen. Een schot in de roos! Helemaal verrukt liep hij met zijn trofee te sjouwen, van de ene kamer naar de andere. Het was dus helemaal fantastisch toen er vanmorgen, toen hij uit bed kwam, nog veel meer ballonnen in de kamer lagen!

Van de ballonnen gingen we naar het uitpakken van cadeautjes, iets waar hij tijdens kerst al mee heeft kunnen oefenen. Hij was de kunst van het openscheuren nog niet verleerd en met veel elan begon hij aan zijn taak. Halverwege was Alex zo druk met het spelen met zijn nieuwe aanwinsten, dat er van pakjes openmaken even niks meer kwam.

Van al dat werk krijg je natuurlijk honger, dus die verjaardagsmuffin ging er daarna moeiteloos in. Met een speciaal slabbetje met ‘birthday boy’ erop om zijn nek heeft hij tevreden aan zijn ‘taart’ geknabbeld.

’s Morgens heeft de kleine boef heerlijk gespeeld met zijn nieuwe aanwinsten en gebeld met zijn opa’s en oma’s, die hem er nog eens aan herinnerden dat vandaag echt een speciale dag is. Aan het eind van de ochtend stonden Vicki en Emma voor de deur. Met z’n allen, inclusief Rob en Daniel, zijn we gaan lunchen bij El Burrito, een Mexicaanse keet hier niet zo ver vandaan, waar je heerlijk authentiek kunt eten. Alex was net in slaap gevallen voordat we naar binnen gingen, maar werd na een half uurtje wakker zodat hij nog maar weer eens een cadeau mocht uitpakken. Hij kreeg een vrachtwagen voor in zijn zandbak (het grote cadeau van de opa’s en oma’s dat nog met de post moet komen), dus daar kan hij binnenkort heerlijk mee aan de slag.

Heerlijk spelen bij Monkey Joe's
Van El Burrito zijn we naar Monkey Joe’s gereden, een overdekte speelplaats waar kinderen naar hartelust hun gang kunnen gaan. Er staan een heleboel springkussens, de een nog groter dan de ander. Het was er vrij rustig vandaag en de kinderen die er waren, waren allemaal nog klein, dus geen grotere kinderen die de kleintjes omver liepen. Alex en Emma hebben heerlijk gespeeld. Voor Alex was het weer een aaneenschakeling van nieuwe ontdekkingen, de luchtkussens waren een uitdaging, een onstabiele ondergrond en dat moet je maar onder de knie zien te krijgen als je net kunt lopen. Maar petje af, hij heeft het er goed vanaf gebracht. Wel drie uur lang hebben ze zich geamuseerd, en op de weg naar huis zijn ze allebei in slaap gevallen. Moe gespeeld! (opgepast: het geluid bij het filmpje is behoorlijk hard en druk)

Na het avondeten ging het feest gewoon door, want de rest van de cadeaus moest nog uitgepakt worden. Alexander wordt er steeds handiger in, en het inpakpapier vloog ons al snel om de oren. Er kwamen nog meer leuke cadeaus tevoorschijn, dat is moeilijk kiezen! Gelukkig hebben we nog heel veel dagen om alle spullen te ontdekken, vooral omdat het voorlopig nog ijzig koud is buiten overdag. Goed weer om binnen te blijven met je grote berg verjaardagscadeaus!

Iedereen van harte bedankt voor alle kaarten, e-mails en andere berichten, om er zo voor Alexander een bijzondere eerste verjaardag van te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s