Happy birthday Alex!

Het is ongelooflijk maar waar: vandaag wordt onze kleine vent al weer 1 jaar! Precies 365 dagen geleden reden we om half vijf ’s morgens naar het ziekenhuis en een dikke 12 uur later lag de kleine boef in onze armen. Vanaf het eerste moment een jongetje dat weet wat hij wil en alles op alles zet om iets te bereiken.

Een heel jaar lang hebben we dagelijks kunnen genieten van zijn capriolen en hebben we gezien hoe hij harten steelt, van bekenden en onbekenden. Iedere dag is een klein feestje, dankzij hem en zijn gulle lach die telkens weer door het huis schatert. Vandaag is zijn dag en komt er een eind aan de babytijd. Onze hummel is een heus peutertje geworden. Lieve Alex, van harte gefeliciteerd met je allereerste verjaardag!

6 gedachten over “Happy birthday Alex!”

 1. Och gut Jarige Job ik was een dag tevroeg, maar alsnog op de eigenlijke dag alsnog van harte proficiat. Ik zie het je bent ook echt jarig met de mooie ballon. Ik hoop dat je het komende levensjaar weer overal zo van kunt genieten als het eerste jaar, en jou ontdekkingstocht weer net zo groot is. Ook jou pappa en mamma gefeliciteerd met de 1 jarige Alexander.

  Groetjes en geniet van de dag. An uit Venlo

  Like

 2. Ahum, ik loop weer eens hopeloos achter………….maar alsnog hartelijk gefeliciteerd met Alexander!!
  Dat eerste jaar is altijd zo turbulent, ze groeien, veranderen, leren iedere dag zo hard en veel dat je het amper bij kunt houden. En dat gaat komend jaar nog even door 😉
  Heerlijk, geniet ervan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s