Bezige bij

We hoeven niemand meer te vertellen dat Alexander een behoorlijk ondernemend baasje is. In deze blogpost heb ik wat filmpjes verzameld waarin je hem bezig kunt zien met verschillende activiteiten.

Zodra de deur van de keukenkast opengaat, zit Alex bovenop de Swiffer. Al voordat hij kon kruipen, was dit een grote favoriet en er is nog niks veranderd.

De werkbank met al het bijbehorende gereedschap kunnen we rekenen tot de favoriete speeltjes van Alexander. Hij sjouwt er het hele huis mee door, op de gekste plaatsen kom je ineens een troffel of een meetlint tegen. Nu hij weet hoe hij de elektrische boor moet bedienen, zit hij regelmatig op de knopjes te drukken.

Klimmen en klauteren was altijd al een geliefde bezigheid, maar sinds een week is het allemaal nog een graadje erger geworden. Zelfs de papasan moet er aan geloven.

Ook op creatief gebied is Alexander al een hele pief. Met zijn kleurkrijtjes kan hij zich goed uitleven op papier, en soms helaas ook op de deur of muur. Meer over zijn creativiteit in de volgende post!

2 gedachten over “Bezige bij”

  1. Weer een aantal leuke filmpjes. Alex past niet helemaal in de kleurpotlodendoos, als het niet past, dan stap je er gewoon weer uit.
    Alex weet ook al goed hoe je in de hoge stoel moet klimmen. Volgens mij heeft hij daar zijn plekje helemaal gevonden.
    Altijd handig ‘een klusser in huis’ , het duurt niet lang of hij weet precies hoe alles in elkaar steekt.
    Het filmpje met de swiffer is echt een traktatie, een beetje verlegen en veel plezier met de swiffer. Hij blijft ons altijd amuseren met zijn aanstekelijke lach. Het wordt een echte charmeur.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s