Strak in het pak

Het is al weer een jaar of 6 geleden dat we voor Rob voor het laatst een pak hebben gekocht. Nu hij al een dik jaar met Alexander rondsjouwt, kan hij goed merken dat zijn schouders iets breder zijn geworden en de jasjes van zijn beide kostuums zodoende te strak om de armen zitten.

Op televisie zien we geregeld reclames voorbij komen van Joseph A. Banks, een zaak die gespecialiseerd is in kostuums en overhemden. Dat was niks teveel gezegd: toen we vanmiddag eens gingen kijken, hadden ze inderdaad een mooie verzameling in de winkel hangen. Waar we ook benieuwd naar waren was of de aanbiedingen, die ze altijd zeggen te hebben, echt bestonden. Het lijkt namelijk te mooi om waar te zijn.

De verkoper wist van wanten en heeft Rob opgemeten. Zo wisten we precies de goede maat en konden gaan zoeken naar verschillende kleuren en de belangrijke vraag: wel of geen streepje. Uiteindelijk hebben we drie pakken gekozen, een marineblauw, een grijs en een antracietgrijs met een streepje erin. Je kreeg vandaag drie pakken voor de prijs van een en het maakte verder niet uit welk pak je koos.

Omdat we nu toch bezig waren, hebben we maar meteen twee overhemden erbij gekocht en twee nieuwe dassen. Onze verkoper was in een gulle bui en liet ons die ook hebben voor half geld. Zelfs de kosten voor het inkorten van de broeken vielen reuze mee: 8 dollar per stuk. We zijn heel benieuwd hoe het er allemaal uitziet als we later deze week de kostuums kunnen gaan ophalen.

Omdat we van deze pakkenparade (nog) geen foto’s hebben, bij deze enkele filmpjes van Alex om de boel wat aan te kleden.

Eén gedachte over “Strak in het pak”

 1. Hallo Rob, Joyce en Alexander

  Wat een mooie foto van Rob in zijn nieuwe pak, helemaal mooi…….
  Op en top een gentleman.
  Alexander ziet er ook weer goed uit.

  Groetjes,
  Door en Wiel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s