De cozy coupe

Een halve auto is ook leuk

Enige weken geleden maakte Alex kennis met de Cozy Coupe van Little Tikes, een wagentje dat al 30 jaar lang een grote hit is bij jonge kinderen. Alex was bepaald geen uitzondering, vanaf het moment dat hij het karretje zag, was hij er niet meer bij weg te slaan. Nu opa en oma Eindhoven op bezoek zijn, heeft hij geluk: hij heeft van hen zijn eigen Cozy Coupe cadeau gekregen.

Al op de eerste avond van hun vakantie kwamen de vele onderdelen van het autootje uit een grote doos. Alex herkende het meteen en kroop al op de zitting voordat er ook nog maar twee onderdelen aan elkaar geschroefd waren. Vol enthousiasme klom hij onophoudelijk achter het stuur en er weer achter vandaan, om vervolgens opnieuw te beginnen. Helaas bleek er een vrij belangrijk onderdeel te ontbreken, waardoor we de Cozy Coupe niet in elkaar konden schroeven, maar de doos moesten ruilen voor een nieuwe.

Het lijkt al ergens op

Op woensdag zijn we bij Toys R Us de doos gaan ruilen en we kregen zelfs 20 dollar terug omdat het wagentje deze week in de aanbieding bleek te zijn. Een geluk bij een ongeluk. Eenmaal thuis hebben we in de tuin de klus alsnog geklaard, terwijl Alex ongeduldig in de auto zat te wachten tot alles aan elkaar was gemonteerd. Daarna heeft hij de rest van de dag met zijn nieuwe bolide gespeeld. Het is een heel schattig gezicht en net als papa iedere ochtend, zwaait hij lief gedag als hij in de auto stapt om te vertrekken. We hebben zelfs een nummerplaat met zijn naam erop op de Cozy Coupe geschroefd, zodat iedereen kan zien wie de eigenaar van de raceauto is.

2 gedachten over “De cozy coupe”

  1. Gelukkig is de tuinman geweest, die weet van dat paarse gras nog wel iets te maken. Het filmpje is ondanks de verkeerde kleurwissel toch erg leuk, ik zie het in elkaar zetten van het autootje weer helemaal voor me, en maar rijden over het gras met Alex in zijn wagetje. Ik ben benieuwd hoe snel hij zelf kan lopen met zijn karretje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s