Beestjes kijken

Alex voert de geitjes

Net als Alexander en papa en mama vinden opa en oma een dierentuin ook wel leuk. Het was dan ook al op de tweede dag van de vakantie dat we in Hollywild terecht kwamen. Opa en oma wilden wel eens zien hoe Alex achter de ganzen aan zit en alles op zijn eigen manier bekijkt.

We hadden een flinke zak voer gekocht om aan de dieren in het park te geven. Alex kreeg al gauw in de gaten dat de geitjes deze knabbels erg lekker vinden en hij durfde het zelfs aan om de beesten zelf te voeren. Dit ging prima tot een van de geitjes wel erg enthousiast een greep naar het handje van Alex deed. Daar schrok de kleine man natuurlijk van en hij hield het direct voor gezien met voeren. Dat betekende gelukkig ook dat hij het diervoer ook niet meer zelf opat.

Even later was hij het voorval al weer vergeten en stond hij vol enthousiasme de babygeitjes te voeren. Het is dus geen langdurig trauma geworden.

2 gedachten over “Beestjes kijken”

  1. Het lijkt alweer zo lang geleden dat we naar Hollywild zijn gegaan om de dieren te voeren, het scheelde niet veel of Alex lag tussen de geiten, gelukkig dat er nog een hek tussen zat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s