BBQ

Het ruikt al goed!

Rob heeft voor zijn 36ste verjaardag van mijn ouders een barbecue gekregen, een lekker grote Amerikaanse grill waar, als je wilt, 18 hamburgers tegelijk op passen. Zo bont zullen we het wel niet snel maken, maar we hebben gisteravond de grill voor het eerst in gebruik genomen met wat andere hapjes. Het apparaat werkt op propaangas en dat gaat volgens een heel handig inwisselsysteem: je koopt eerst een leeg tankje en dat kun je vervolgens bij elk verkooppunt van deze tanks omwisselen voor een volle. Je krijgt dus steeds een andere tank mee.

Rob en Jos hebben afgelopen maandag het hele ding in elkaar geschroefd, een mooi klusje voor een zeer regenachtige dag. Gisteren hebben ze het apparaat moeiteloos aan gekregen, het lijkt er dus op dat alle onderdelen op de goede plaats zitten. Het was gisteren 34 graden dus prima weer voor een etentje in de buitenlucht! Gelukkig kwam er een onweersgebied overwaaien, dat voor veel bewolking zorgde en daarmee de verschroeiende hitte van de zon blokkeerde. Het was daardoor heel aangenaam buiten en we hebben met smaak gegeten. Echt voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s