Een geboren artiest

Alex vindt het schitterend dat hij nu van wel vier mensen tegelijk aandacht krijgt. Hij houdt ons allemaal tegelijk bezig en als er iemand iets anders aan het doen is, blijven er nog steeds drie mensen over om met hem te spelen. De kleine boef staat dus graag in het middelpunt van de belangstelling en laat dan al zijn kunsten zien. Gisteren waren we in het Paris Mountain State Park en daar was een amfitheatertje in het bos. Rob nam Alex mee op het podium en toen bleek nog maar weer eens wat een artiest in de dop het eigenlijk is. Het ziet er in het filmpje een beetje uit of Rob een soort regendans aan het doen is, maar hij probeert om zo hard mogelijk te stampen zodat het in de hele arena lekker galmt.

2 gedachten over “Een geboren artiest”

  1. Ik zeg: alvast opgeven voor X-factor!!
    Maarre.. hoeveel van die State parks/tuinen/avifauna etc. hebben jullie wel niet in de omgeving liggen zeg?? Ik heb het idee dat jullie iedere week ergens anders heen kunnen. Of zeg ik nu iets raars?

    Like

  2. het blijft een leuk filmpje, ook als je hem al 20 keer hebt gezien. Het was echt genieten tijdens onze vakantie. We missen jullie nu al.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s