Kleine aap

Hoezo, ik heb maar 1 sok aan?

Nu we enkele keren bij Monkey Joe’s en soortgelijke springkussenpaleizen zijn geweest, weten we dat Alex het wel kan waarderen om hier een paar uurtjes rond te hangen. Toen het een dagje niet zo mooi weer was, zijn we hier dan ook een keertje beland. Alex kon zijn opa en oma goed laten zien hoeveel energie hij precies heeft. Net na openingstijd stonden we voor de deur en Alex heeft tot de lunch flink gesprongen en gerend. Er is zo veel filmmateriaal van deze ochtend, dat ik het maar verdeeld heb over meerdere filmpjes.

Tegen de tijd dat we weer gingen, viste Alex nog een Monkey Joe’s aap van het rek en oma kon het niet weerstaan om deze aan hem te geven. Een heel slimme zet om dit rek dicht bij de uitgang te zetten!

Eén gedachte over “Kleine aap”

  1. veel plezier gehad bij Monkey Joe’s speelpaleis. Sommige momenten zijn niet helemaal bedoeld op de film gezet, het is daarom extra lachen als je het ziet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s