Vliegen

Alex in het kindermuseum

Vandaag zijn mijn ouders, na een vakantie van bijna 3 weken, weer vertrokken richting Nederland. Het was een reis die begon met veel pech, maar dat was gelukkig allemaal snel vergeten. We hebben met z’n allen drie heerlijke, drukke, vrolijke en zonnige weken gehad en weer talloze mooie herinneringen opgebouwd. Alex was in slaap gevallen op weg naar het vliegveld, waarschijnlijk maar beter ook want de vorige keer dat hij opa en oma naar het vliegveld bracht, was hij behoorlijk uit zijn doen van de hele zaak. Sinds we thuis zijn, zoekt hij naar zijn ‘bapa’ en ‘ama’ en als je bij hem uit de buurt gaat, raakt hij soms flink van streek. Vermoedelijk denkt hij dat wij dan ook zomaar ‘verdwijnen’.

Omdat we de afgelopen weken zo ontzettend veel van huis zijn geweest en we de computer niet veel van dichtbij hebben gezien, zijn de dagverslagen er een beetje bij ingeschoten. Ik zal proberen in de komende dagen nog wat avonturen te beschrijven, er is genoeg te vertellen! Ik begin alvast met een van de laatste: een tripje naar het Griekse Festival in Greenville afgelopen zaterdag. De Grieks-Orthodoxe kerk organiseert daar elk jaar dit leuke festival vol authentieke muziek, dans en natuurlijk eten. Een vrolijke boel, maar o, wat was het die dag heet! Het kwik bleef maar klimmen en haalde 35 graden, en het helpt natuurlijk niet dat je dan bovenop het asfalt staat. Pfff… niet te hebben daar.

Maar geen nood: het kindermuseum van Greenville lag er nagenoeg naast. Op zoek naar airco zijn we daar naar binnen gevlucht. We hadden geen idee wat te verwachten, maar in ieder geval niet wat we er vonden: een fantastisch leuke ‘speeltuin’ met een wetenschappelijk tintje. Drie verdiepingen vol leuke doe-dingen en proefjes, geweldig voor kinderen en hun (groot)ouders. Alex had er de middag van zijn leven en we hebben ons rotgelachen hoe hij overal de kleine boef uit hing. Het onderstaande filmpje spreekt boekdelen!

Eén gedachte over “Vliegen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s