Buitenbad

In de brandende hitte wil je op dit moment niet buiten zijn, maar in de vroege ochtend is het heel eventjes vol te houden. Vanmorgen om half negen heb ik het babybadje buiten gezet en Alex een waterdichte luier aangetrokken. Hij heeft er lekker een poosje in zitten plonzen tot hij zelf aangaf naar binnen te willen.

Als we geluk hebben, koelt het ’s avonds rond een uur of zeven, half acht af naar 28 of 29 graden. Omdat de zon dan niet meer zo hoog in de lucht staat, is het net te doen. Zo krijgen we toch nog iedere dag onze vitamine D binnen en kan Alex zich even moerennen voordat hij naar bed gaat.

Eén gedachte over “Buitenbad”

  1. Het is inderdaad steeds lekker warm bij jullie. Alex heeft al goed geoefend met zijn tennisracket, hij heeft al heel goed door wat de bedoeling is. De uitvoering is nog niet perfect maar dat heeft hij ook zo onder de knie.
    Het is zoals altijd weer genieten van het filmpje. Hartelijk dank hiervoor

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s