Speelmaatje

Ondanks de verzengende hitte proberen we toch af en toe buiten te komen. Mijn nieuwe vriendin Ruth en haar dochtertje Sarah wonen nog niet zo lang in deze buurt en kenden de speelplaats bij Lake Bowen nog niet. We zijn er met z’n vieren naar toe gegaan in de hoop dat de bomen nog een tijdje schaduw zouden verzorgen. Ondanks dat dit de schaduwrijkste speelplaats in de buurt is, was het er na 10.30 ook niet meer uit te houden. Toch was het lekker om een tijdje buiten te zijn en de kinderen hebben heerlijk gespeeld.

Vandaag, donderdag, doet de zomer er nog een schepje bovenop en halen we 38 graden en een gevoelstemperatuur van 43. We zijn op dit moment erg dankbaar dat de airco het doet!

Eén gedachte over “Speelmaatje”

  1. De temperatuur maakt voor Alex geen verschil, hij amuseert zich prima. Hij klimt als de beste, jammer dat we net niet kunnen zien of hij het gehaald heeft. Ik denk het wel, want hij beweegt zich heel beheersd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s