Met een snotneus op pad

Leut bij de regenbooglori's

Dit weekend was Alex flink aan het snotteren, iets dat hij waarschijnlijk van Sarah heeft overgenomen na hun speelafspraak van vorige week. Hij was er vooral zaterdag wat suf van en we hebben hem wat pijnstillers gegeven om de dag door te komen. In de nacht van zaterdag op zondag heeft de kleine man toch vrij goed geslapen en was ’s morgens in een vrolijke bui, zodat we het toch aan durfden om met hem naar de dierentuin in Columbia te gaan. Het was alweer een tijdje geleden dat we hier nog geweest zijn (maart van dit jaar) dus het was leuk om hier weer rond te wandelen.

Alle dieren die Alex leuk en interessant vindt, kan hij hier vinden en dat deed hij dan ook. Al meteen bij het eerste verblijf kon hij geen genoeg krijgen van de baviaan. Hij herkende verschillende soorten apen en deed er steeds een aap na om ons duidelijk te maken waar we naar keken. Ook de leeuwen, slangen, de krokodil, zebra’s en olifanten mochten op zijn goedkeuring rekenen. Bij de giraffen mag je sla kopen om aan de dieren te voeren en Alex keek met grote ogen naar de enorme giraffekop die over het hek ging. Van iemand die er stond kreeg hij een blaadje sla om deze ook te voeren, dat was een hele ervaring! Iedereen die erbij stond moest lachen om zijn reactie! Bij de regenbooglori’s kun je een bakje nectar kopen en aan de vogels voeren en we dachten dat Alex nu oud genoeg is om dat leuk te vinden. En inderdaad, hij was helemaal verrukt dat de vogels bij ons kwamen zitten. Zijn snoet was vol verwondering en plezier.

Van het vorige bezoek kon Alex zich de caroussel nog herinneren, want toen hij deze zag wilde hij er meteen in. Samen met papa heeft hij een ritje gemaakt en net als de vorige keer werd hij er een beetje duizelig van. De hele dag heeft onze kerel door het park gelopen en het was dan ook niet vreemd dat hij op de terugweg al sliep voordat we goed en wel op de snelweg waren. Desondanks heeft hij ’s avonds nog flink door de tuin lopen banjeren… wat een energie, en dat voor iemand die een flinke kou te pakken heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s