Jongens vs. meisjes

Beddengoed voor zusje

Er bestaan veel fabeltjes wat betreft het voorspellen van het geslacht van je kind. Zit de baby laag, dan is het een jongen, en indien ze hoog zit, een meisje. De hartslag van de baby is boven de 140? Dan is het zeker een meisje. Heb je trek in hartige dingen? Sla maar vast een hoop blauw spul in. Komt je echtgenoot tijdens de zwangerschap aan? Gefeliciteerd, je krijgt een dochter! Last van acne? Ja hoor, er komt een meisje bij. Draag je naar voren, dan wordt het een jongen, zit het gewicht meer rondom, dan wordt het een meisje. Wie zwanger is van een meisje heeft meer last van misselijkheid en als je je leeftijd ten tijde van de bevruchting optelt bij de maand van de verwekking en op een even nummer uitkomt, mag je je verheugen op een zoon.

Hoe veel er precies van waar is, weet niemand. Maar ik kan je wel vertellen in hoeverre het voor MIJ klopt. De hartslag van ons meisje was bij de afgelopen afspraak 163, ik heb meer trek in zoet dan in hartig, ik ben veel gevoeliger voor acne dan normaal, het extra gewicht zit op mijn heupen en de eerste drie maanden was ik vreselijk misselijk. Ik heb dus het idee dat de meeste van de ‘meisjesfabels’ toch vrij aardig kloppen deze keer. Hoe dan ook, we zijn inmiddels volop bezig met winkelen naar spullen voor zusje, iets wat op de dag na Thanksgiving, de beruchte Black Friday, naar hartelust kan. We hebben nieuw beddengoed gevonden dat we wel typisch voor een meisje vinden, zonder dat het zuurstokroze is waar je al scheel van wordt als je er naar kijkt. Ook de klerenkast voor ons meisje is al flink gegroeid!

3 gedachten over “Jongens vs. meisjes”

  1. Wat een leuk bedset, ik ben heel benieuwd naar haar bedje. Is dit in de winkel of bij jullie thuis, het bedje komt mij zo bekend voor, alleen de kleur van de achtergrond doet mij toch vermoeden dat het in de winkel is.

    Like

  2. Hmmm ik ben het toch niet helemaal eens met de fabeltjes. Ik had dan echt een jongen moeten krijgen als ik dat allemaal moest geloven! Ik droeg namelijk naar voren (bij Kyano ook), Jordan kwam dit keer niet aan, ik had niet meer zin in zoet, puistjes heb ik al helemaal niet gezien tijdens de zwangerschap en misselijk was ik ook niet (bij Kyano een beetje)! Gek hè, alleen haar hartslag was hoger en de chinese jaarhoroscoop klopte dat het een meisje zou zijn. Dat is alles, ik had alle tekenen van een jongen eigenlijk….ook de schopjes waren niet gering.
    Het beddengoed vind ik wel heel leuk, ik mag dan wel alles knalroze hebben, dit vind ik ook mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s