Baby #2, week 32

We zijn inmiddels al weer een dikke 7 maanden zwanger, dus de afspraken gaan elkaar nu een stuk sneller opvolgen. Vandaag was het weer zover en we waren echt benieuwd of onze kleine meid nog steeds voor ligt op haar schema. En inderdaad, de buik meet nu 3 weken groter dan zou moeten en dat betekent dat we bij de volgende afspraak een echo krijgen om te zien waar dat aan ligt.

Ons meisje beweegt wel, maar veel plaats om te schoppen is er niet meer. Het is nu meer draaien en duwen in een ruimte die met de dag krapper wordt! Ik moet goed in de gaten houden dat ik elke dag voldoende beweging voel zodat we zeker weten dat alles nog naar wens verloopt.

Mocht bij de echo overigens blijken dat zusje echt een flinke meid is, gaan we bespreken welke gevolgen dat eventueel heeft. Ofwel de uitgetelde datum wordt naar voren bijgesteld (niet waarschijnlijk), ofwel ik zou een week of twee weken voor de uitgetelde datum ingeleid kunnen worden of we moeten er rekening mee houden dat de bevalling wel eens een keizersnede zou kunnen worden. Hoe dan ook, onze kleine dame maakt het spannend en over twee weken weten we weer meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s