Bijna lente

Heerlijk graven

Vandaag is het 12 februari en heerlijk weer! Uitbundige zon en zodoende hoog tijd om weer wat zand in de zandbak te doen en Alex lekker buiten te laten spelen. Het was een vrolijk weerzien met zijn oude ‘vriend’ en hij heeft ruim 3 uur heerlijk zitten spaaien en rommelen, slecht onderbroken door graven en harken in de rode klei met papa. Het was voor ons namelijk een prima moment om wat in de tuin te werken, even flink aanpakken nu het nog kan, want als straks de baby geboren is, zal er van dat soort klusjes wel een poosje weinig komen.

Ongeveer een maand geleden is er een nieuwe ijssalon geopend in ons dorp en daar zijn we een keertje naar toe geweest om te zien wat het precies was. Het is een grappig concept waar je min of meer al het werk zelf doet (zelf ijs tappen uit de machines en bestrooien met wat je maar lust) en al het ijs is yoghurtijs. Dit bezoekje had op Alex zo’n indruk gemaakt dat hij sindsdien bijna iedere dag om een ijsje vraagt. Omdat het vandaag zulk lekker weer was, zijn we na het avondeten ons toetje bij Tutti Frutti gaan halen. Alex kreeg zijn eigen bakje en heeft lekker zitten smullen (en om zich heen zitten kijken, zoals het filmpje wel duidelijk maakt).

Eén gedachte over “Bijna lente”

  1. Alex heeft meer aandacht voor zijn omgeving als voor zijn ijsje. Er is veel te beleven voor onze kleine man. Wat fijn dat hij weer in zijn zandbak kan spelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s