Baby #2, week 34

Nog steeds de goede kleur...

Hoera! Goed nieuws vandaag! We hebben ons meisje op de echo gezien en ze zag er prachtig uit! Helemaal en hartstikke gezond en ook belangrijk: zeker niet zo groot en zwaar als verwacht! Ze zit zelfs iets onder het gemiddelde, maar is blijkbaar wel erg lang. Bovendien ligt ze vrij uitgestrekt en steekt het kontje uit, waardoor de buik dus waarschijnlijk iets groter meet. Tja, er is maar een manier om het allemaal zeker te weten en dat is nog een paar weekjes geduld hebben tot ze zich laat zien.

Mama is gelukkig ook gezond en blijft op wonderlijke wijze op minder dan 2.5 kg zwangerschapsgewicht steken. Er zijn nog zo’n 6 weken te gaan, dus wie weet komt alles er op het laatste moment pas bij? Alles wat er bij is gekomen is in ieder geval puur babygewicht want zusje weegt precies 2 kilo, als we de echo van vandaag mogen geloven. Ook de omtrek van het hoofdje laat geen gekke dingen zien, dus we mogen wel zeggen dat het een opluchting is (vooral voor mama trouwens)!

3 gedachten over “Baby #2, week 34”

  1. Fijn dat er geen zorgwekkende bijzonderheden te zien zijn. Jullie gaan nu toch met een ander gevoel de laatste zes weken in, lijkt me zo.
    De laatste loodjes ……. juist ja. We wachten samen met jullie de ontwikkelingen af.
    Groetjes, Jan en Marleen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s