Wat gaat het snel!

Met twee kleintjes die ieder volop aandacht willen (en verdienen), gaan de dagen wel erg snel voorbij. Bovendien zijn we de afgelopen dagen flink op pad geweest waardoor er nog minder tijd over blijft. Het is prachtig weer en we genieten allemaal van leuke uitstapjes en de kinderen. Af en toe lukt het om snel even iets op internet te zetten, zoals onderstaande filmpjes. Je kunt zien dat Alex nog steeds dol is op zijn zusje, en dat Nova al flink groeit! Ze probeert met al haar kracht haar hoofdje op te tillen en het lukt haar vrij aardig!

Eén gedachte over “Wat gaat het snel!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s