Paaspret

Dit jaar hadden we met Pasen wat plastic eieren gekocht en die gevuld met chocolade-eitjes en kwartjes. Omdat het buiten veel te warm was om naar iets van chocolade te zoeken, hadden we ze binnen in de speelkamer verstopt. We wisten niet hoe Alex zou reageren en of hij het concept van iets zoeken zou begrijpen, maar het was voor hem letterlijk… een eitje. Hij was helemaal door het dolle heen als hij er weer eentje gevonden had en daarna was het natuurlijk heerlijk smullen van zijn chocoladeschat. Daarna alle centjes nog in de spaarpot gedaan en dan kun je wel stellen dat Pasen erg geslaagd was voor meneer!

Eén gedachte over “Paaspret”

  1. Dat was zo leuk, Alex had in een korte tijd al zijn chocolade-eitjes opgegeten. En dan denken dat hij het spelletje ‘eieren verstoppen’ niet zou begrijpen. Alex had het spel direct begrepen en had er intens van genoten, wij ook met alle camera’s. We hebben een leuke herinnering aan die ons verblijf, jammer dat de tijd zo snel voorbij is gegaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s