Bijna een maand!

Zo zit je uit te kijken naar de geboorte van je kindje en zo is ze al weer een maand oud. Opa en oma Eindhoven hebben haar de afgelopen drieenhalve week zien groeien van een klein teer poppetje naar een flinke meid van al weer ruim 8 pond. Er is niks iels meer aan te vinden, Nova wordt met de dag molliger. Iedere ochtend als we wakker worden, blijkt ze weer te zijn gegroeid. Onvoorstelbaar, maar het is toch echt zo!

De tijd gaat erg snel voorbij als je twee kleine kinderen hebt, en bovendien als er een opa en oma bij zijn die voor het nodige vertier zorgen. Voor Alex waren het magische tijden, zo veel aandacht, verhaaltjes, knuffels en cadeaus. Heel vreemd dat ze ineens weer weg zijn. Ook hij heeft in de afgelopen weken veel geleerd, weer veel woordjes erbij en ook goede dingen geleerd zoals kiwi eten. Gelukkig komen opa en oma Meijel morgen al weer aan, dan wordt hij weer twee weken lang vertroeteld!

Eén gedachte over “Bijna een maand!”

  1. Ik hoop dat Alex nog steeds zijn kiwi blijft eten, het was wel leuk om te zien hoe hij telkens een klein beetje een zuur gezicht trok en toch 2 kiwi’s had opgegeten. Alex zag het kiwi eten als een spelletje wat steeds leuker werd naarmate hij meer kiwi ging eten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s