Sterke meid

Wakkere meid

Nova heeft het maar druk op de speelmat tegenwoordig. Ze probeert er de speeltjes te pakken (wat al geregeld lukt!) en is ook hard aan het proberen om te rollen. Alex vindt het allemaal prachtig om te zien en kruipt er graag bij. Nova lacht wat af als haar broertje samen met haar speelt!

One thought on “Sterke meid”

  1. Wij worden weer getrakteerd met twee hele leuke filmpjes. Het is geweldig om te zien hoe Alex en Nova samen spelen. Alex is erg lief voor zijn kleine zusje. Nova ontwikkelt erg snel en groeit ook erg hard. Elke keer als ik haar zie is ze veranderd. Dat witte pakje staat ook erg mooi en doet het erg goed op de film.
    Alex lijkt nog bruiner geworden door al het spelen in de zon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s