Discovery Place

Om ons heen liggen een aantal grote steden en een daarvan is Charlotte in North Carolina. In de grotere steden is natuurlijk meer aanbod, ook voor de kinderen, en we zijn er vandaag eens naar toe gereden om het Discovery Place te bezoeken. Dit interactieve ‘museum’ is een paradijs voor wetenschappers (en wetenschappertjes in de dop) omdat er allerlei zaken uit de biologie, scheikunde en natuurkunde op speelse wijze onderzocht kunnen worden. Rob zag het wel zitten om een dagje lekker met Alex te rommelen en zodoende kwamen we hier, op 4 juli (de nationale feestdag), terecht. Het was sowieso een goede dag om binnen te zijn, want de temperatuur werd uiteindelijk 100 graden Fahrenheit (38 graden Celsius) en de gevoelstemperatuur was ongeveer 44 graden!

Net voordat we aankwamen, was Alex in slaap gevallen, iets wat je op het eerste filmpje kunt zien. Maar daarna was hij al gauw wakker en klaar voor actie. Urenlang zijn de grote en de kleine meneer bezig geweest en als afsluiter mocht Alex nog in het water spelen in een opstelling die veel weg had van die in het kindermuseum in Greenville. Het was maar goed dat we nog wat droge kleertjes bij ons hadden!

Eén gedachte over “Discovery Place”

  1. 4 leuke filmpjes, we hebben een goede indruk gekregen van het speelpaleis. Rob en Alex hadden het er samen erg druk mee. Alex heeft weer veel ontdekt en geleerd. Wat is hij toch vindingrijk om met het tractortje over de brug te gaan. Het is maar goed dat je extra kleding had meegenomen, het schortje stelde niet zo heel erg veel voor. Hartelijk dank voor een blik achter de schermen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s