Zwembad pret

Ik lijk wel een repeteergeweer op de blog, want ik kan weinig melden behalve dat het nog steeds bloedheet is, nog steeds 40 graden en de enige verkoeling is de airco die binnen stevig staat te draaien. Gisteravond hebben voor het eerst sinds ruim een maand weer eens regen gehad, heerlijk gewoon. Lekker voor de tuin, de planten en voor onszelf. Jammergenoeg daalt de temperatuur er niks van, vandaag wordt het weer ouderwets heet.

Daar komen z'n vriendjes aan
Ook dit weekend hebben we weer verkoeling gezocht in het zwembad in onze wijk, zaterdag- en zondagochtend zijn we al vroeg het water ingedoken. Gek genoeg heb je het bad in de ochtend voor jezelf, de meeste mensen gaan toch bij voorkeur op het heetst van de dag liggen bakken en braden. Wij vinden het niet erg, een 25-meter-bad voor onszelf, hartstikke mooi toch?! Op zondag waren we trouwens niet alleen, bij toeval waren Johnny en Anna, vriendjes van Alex, ook in het zwembad. Ze zitten allebei op zwemles en komen daarom graag oefenen, hoewel Johnny eerlijk gezegd nog niet zo’n fan is van het zwemmen, die blijft lieven spelen op de trap. Toen Alex zag dat Johnny helemaal overstuur was dat hij het water in moest, ging hij er gauw naar toe om hem te troosten. Lief he?

Om de planten en het gras wat tegemoet te komen, sproeien we in de avonduren de tuin. Alex vindt het eindelijk leuk om er door heen te rennen, waarschijnlijk omdat de nieuwe sproeier zachtere stralen heeft dan de oude. We kregen hem eindelijk zo ver dat hij door het water wilde roetsjen, ook een leuke manier om af te koelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s