Kleine mensjes

Opa en oma Meijel hadden de kleintjes weer eens verwend door kermisgeld te sturen en een bijdrage uit de spaarpot van oma. Dat geld hebben we heel goed benut in de speelgoedwinkel èn op Craigslist, zeg maar een soort Marktplaats.nl. We zijn nu wat speelgoed rijker van Little People van Fisher Price en natuurlijk zijn Alex en Nova er helemaal dol op. Behalve de dumptruck en de boot die Alex al had, is de verzameling gegroeid met de boerderij, het vliegtuig, de schoolbus, de dierentuintrein en de Ark van Noach. Nu weet Alex helemaal niet wat een ark is of wie Noach was, dus wat hem betreft is het gewoon een boot met beestjes. Als je 2 bent, vraag je je nog niet af waarom een boot vol staat met vee. En wat Noach betreft? Alex wist wèl wie het was! “Santa!” riep hij verrukt, toen hij het bebaarde mannetje zag. Daarna zette hij ‘Santa’ in het vliegtuig. Op de filmpjes zie je Alex en zelfs Nova druk in de weer met de nieuwe aanwinsten.

Eén gedachte over “Kleine mensjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s