Nova’s eerste kerst

Over een week is Nova al weer 9 maanden oud, hoe is het mogelijk? Vandaag vierde ze haar eerste kerstfeest en helaas was het voor haar het grootste gedeelte van de dag niet zo’n leuk evenement. Het arme kind wordt al eindeloos lang geplaagd door de ene na de andere zware verkoudheid, er komt gewoon maar geen einde aan. Sinds ze 4 maanden was, is ze welgeteld 3 weken verkoudheidvrij geweest. De huidige snotterfase is zeer hardnekkig en ook heel zwaar en juist vandaag had ze er extreem veel last van. Dat resulteerde in veel tranen.

Wat waarschijnlijk ook een rol speelde, is dat haar derde tandje eindelijk door het tandvlees heen prikte en haar mondje dus gevoelig zal zijn geweest. Na een dosis pijnstillers heeft ze vanmorgen wel 3 uur geslapen. We zijn rond half drie even naar buiten geweest en een frisse neus gaan halen bij een paar graafmachines in de buurt. Op de weg naar huis is Alex in slaap gevallen en zo gebeurde het dat hij knock-out op de bank lag en Nova wakker was. Ze snapte er niet veel van en probeerde Alex wakker te maken door flink aan zijn haar te trekken en haar liefste lachje te gebruiken, maar het hielp niks. Gelukkig waren papa en mama wel wakker om te spelen.

http://www.youtube-nocookie.com/embed/AgKKfiT_ejU?rel=0

Eén gedachte over “Nova’s eerste kerst”

  1. Je kunt zien dat Nova een nieuw tandje heeft, ze moet er zelf nog aan wennen. Wat heeft ze een leuk pakje aan, helemaal in de kerststijl.
    Alex moet wel erg vast liggen slapen dat hij niet wakker wordt van Nova, dan was hij zeker erg moe van al het spelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s