Kerstpret

Kerstmis duurt in Amerika maar een dag en die dag staat natuurlijk in het teken van het vele nieuwe speelgoed dat uitgeprobeerd moet worden. Dat is ook precies wat er vandaag gebeurde en misschien maar goed ook, want Nova had niet zo’n heel beste dag (vanwege een zware verkoudheid die nog steeds niet wil overgaan en een tandje dat eindelijk doorgekomen was). Dus terwijl zuslief ongebruikelijk veel sliep, had Alex volop de gelegenheid (en ruimte!) om ongestoord en bovendien ongehinderd door nieuwsgierige babies zijn nieuwe speelgoed te onderzoeken.

In de filmpjes zie je hem bezig met zijn nieuwe puzzel (48 stukjes, over een graafmachine), een racebaan die hij zelf op velerlei manieren kan bouwen en Chuck de dumptruck, die aan alle kanten schudt wanneer je iets in zijn laadbak stopt. Onze jongeman was bijzonder in zijn nopjes!

http://www.youtube-nocookie.com/embed/H8NwwpQ5UY0?rel=0

http://www.youtube-nocookie.com/embed/86GhZMFa-kk?rel=0

Eén gedachte over “Kerstpret”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s