‘Happy’ New Year

Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op de ‘happy’ in het nieuwe jaar, want tot op heden is het alleen nog maar sukkelen. Voor de jaarwisseling hadden we allemaal een buikgriep en arme Alex houdt nog steeds niet veel binnen. Ook Nova is behoorlijk uit haar hum en brult wat af. Wat mijzelf betreft is het ook huilen met de pet op, eerst al een zware verkoudheid die wekenlang aanhield, direct gevolgd door een buikgriep en nu weer een zeer zware griep die ik al jaren niet meer heb gehad in combinatie met een oogontsteking. Helaas is in je bed kruipen geen optie als je kinderen hebt, en in dit geval kan ik ook geen medicijnen slikken want dat mag nu eenmaal niet als je borstvoeding geeft. Ofwel, er zit niks anders op dan door te bijten en hopen dat het op tijd over is voor het grote feest van Alex. Want ja, onze kleine grote man wordt DRIE deze vrijdag en op zaterdag hebben we een groot feest gepland met een boel vriendjes bij een springkastelenpaleis. En dan willen we natuurlijk wel allemaal kunnen genieten!

Wat zijn ze lief samen

Gelukkig zijn de eerste foto’s en filmpjes van dit jaar al weer gemaakt en zoals de onderstaande bijdrage laat zien, is Nova niet van plan om het langzameraan te doen dit jaar. Alex moedigt haar van harte aan, dus we kijken nog steeds belangstellend uit naar haar eerste echte stapjes (en naar de cijfers die we vrijdag te horen zullen krijgen bij de kinderarts, waar allebei de kinderen een bezoekje mogen brengen voor een standaard check-up).

http://www.youtube-nocookie.com/embed/6ffereoirr8?rel=0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s