Wat een verschil!

Vroege lente

Officieel is het nog winter maar wie naar buiten kijkt, zou het niet geloven. Al weken is het schitterend weer, heel zachte temperaturen en de natuur is al weer volop in bloei. De vogels zijn terug van hun verre reizen (helaas heeft er eentje al zijn vroege einde ontmoet na een botsing met de Quest) en de jassen hangen al een poosje ongebruikt in de kast.

Het is een groot verschil met een jaar geleden, toen de winter zo koud en lang was dat de natuur pas heel laat weer op gang kwam. Het was een seizoen met (voor hier) veel sneeuw en een periode dat er overal ijs lag, iets wat voor het diepe zuiden echt ongebruikelijk is (en door het handjevol sneeuwschuivers niet bolgewerkt kon worden). Dit jaar heeft het zelfs niet gesneeuwd en is de temperatuur alleen ’s nachts onder nul geweest, het verschil kan niet groter zijn!

Opa en oma Meijel komen op 21 maart aan en als we naar de weersvoorspellingen kijken, komen ze in een warm bad terecht. Tussen nu en dan schommelen de temperaturen tussen 23 en 26 graden! Is er al iemand jaloers?

Eén gedachte over “Wat een verschil!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s