Zandmonsters

Twee zandmonsters

Van Alex hebben we, zonder overdrijven, honderden foto’s terwijl hij in de zandbak speelt. Van al het buitenspeelgoed is dat zijn favoriete bezigheid en hij kan er uren mee zoet zijn. Afgelopen weekend kon hij dan ook zijn geluk niet op dat we nieuw zand gekocht hebben om mee te spelen. Het weer is er warm genoeg voor (vandaag 28 graden bijvoorbeeld)!

We hebben wel even met hem gepraat over een potentieel nieuw vriendje voor in zijn geliefde domein: Nova. Alex kan heel bezitterig zijn over bepaalde dingen en hoe liever het speelgoed hem is, hoe moeilijker het is om te delen. Dus we konden ons wel voorstellen hoe hij over zijn zandbak zou zijn met zijn zusje erbij. Het toeval wilde dat toen het nieuwe zand in de bak ging, Alex lag te slapen op de bank en Nova volop de gelegenheid kreeg om er eerst helemaal alleen mee te spelen. Zou ze het net zo leuk vinden als haar grote broer?

http://www.youtube-nocookie.com/embed/0nMZbvS5g30?rel=0

En jawel hoor! Ook de kleine madam was in de wolken met het zand. Al meteen de eerste keer heeft ze anderhalf uur in de zandbak zitten graaien. Toen Alex wakker werd, liet hij haar zonder al te veel problemen naast hem zitten spelen en Nova mocht zelfs een van zijn machines gebruiken. Het was ontzettend lief om ze zo samen bezig te zien. Gelukkig hebben we destijds een zandbak uitgezocht waar twee kinderen makkelijk in passen! Nu moeten we alleen nog iets zien te vinden op al dat zand dat ze iedere keer mee naar binnen zeulen…

Eén gedachte over “Zandmonsters”

  1. Nova weet al goed wat ze met de schepjes moet doen. Het is wel sneu voor haar dat ze zo verkouden is, je hoort het aan haar ademhaling. Ik hoop dat ze er eerder van af is dan haar moeder, anders heeft ze nog heel wat jaartjes voor de boeg.
    Het is een lief meisje, zo lekker scheppend in de zandbak. Ik ben benieuwd wat ze allemaal zou willen zeggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s