Bezoek uit Meijel!

De broodbus was direct favoriet

Tijd is iets wonderlijks, want hoe ver iets ook in de toekomst ligt, uiteindelijk is het moment toch daar. Al lang kijken we uit naar het bezoek van opa en oma Meijel en nu zijn ze er dan, veilig aangekomen na een lange, saaie reis. Gevieren stonden we gisteravond op het vliegveld om ze op te halen, Alex bijna buiten zichzelf van opwinding. We zagen eerst het vliegtuig landen en daarna de vele passagiers een voor een door de tunnel en via de roltrap naar binnen komen. Alex riep bij elke reiziger alvast ‘daar is opa!’ en toen dat na 50x nog niet zo was, ging hij maar luidkeels verkondigen wat iedereen bij zich had. ‘Een koffer! Een backpack!” De andere passagiers moesten lachen om zijn duidelijke enthousiasme.

Maar uiteindelijk was het echt zo ver, daar kwamen opa en oma van de trap af! Alex gedroeg zich keurig en hielp oma haar koffer naar de auto te brengen. Thuis gingen de koffers open en kwam het ene na het andere cadeau te voorschijn, het was nog erger dan kerstmis. Wat heeft iedereen weer goed aan ons gedacht, de kinderen zijn enorm verwend, veel boekjes erbij, speelgoed en kleertjes. Ontzettend bedankt iedereen! We gaan er twee heerlijke weken van maken en ik zal mijn best doen om via de blog iedereen een beetje op de hoogte te houden van de gang van zaken.

2 gedachten over “Bezoek uit Meijel!”

  1. Ja Ja ik had vanmiddag al eens gekeken of ze gearriveerd waren maar er was nog geen nieuws. Gelukkig, ze zijn er veilig en wel en kunnen nu 2 weken van de 2 spruitjes gaan genieten en ze verwennen. Ja ook Joyce en Rob geniet ervan. Ik volg alles wel via de blog. Zag op de foto’s dat er al een wandeling door de buurt is gemaakt. Zie dat het bij jullie net zo’n mooi weer is als hier. Geniet de komende 2 weken van elkaar.

    Groetjes An uit Venlo.

    Like

  2. Fijn om te lezen dat je schoonouders goed zijn gearriveerd. Alex en Nova kunnen de komende weken genieten van opa en oma. Ik zag dat hij erg blij was met de broodwagen die ze mee hadden genomen. De komende tijd heerlijk genieten van de kinderen, het zonnige weer en van de omgeving. Wij volgen het hier op de Blog.

    Een fijne vakantie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s