Dikke vrienden

Vanaf het moment dat Alex opa en oma zag op het vliegveld, zijn ze erg goede vrienden. Wanneer we hem ophalen van school vraagt hij direct of ze er nog zijn en hij heeft ze heel wat te vertellen. Ik denk dat het engels van opa en oma al flink gegroeid is de afgelopen dagen. Opa had bovendien een boekje meegenomen waar stickers van tractors ingeplakt moesten worden. Dat is op dag 1 al helemaal ingevuld. Er moest af en toe wel even nagedacht worden, zoals het onderstaande filmpje wel laat zien.

http://www.youtube-nocookie.com/embed/zexZkwFFr5Y?rel=0

Eén gedachte over “Dikke vrienden”

  1. Alex weet het allemaal goed te vertellen. Fijn dat hij opa en oma alles weet te vertellen over de monsters. Stickers plakken is ook zijn favoriete bezigheid. Ik vind het fijn dat jullie zo kunnen genieten van het bezoek van opa en oma, het is heel bijzonder voor Alex. Hij wordt steeds bewuster dat zij het niet zo vaak kunnen komen. Ik hoop dat Alex niet al te vermoeid uit school komt vandaag, zodat hij nog fijn met opa en oma kan spelen. We volgen de verhalen en de filmpjes op de blog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s