Zelf doen!

Appelmoes eten...

Nova is inmiddels oud genoeg om zelf te leren eten en zoals ze op haar eigen, bijzondere manier kan vertellen, wil ze dat ook heel graag. Omdat ze een verschrikkelijke knoeier is, zelfs als papa of mama de lepel vasthoudt, hebben we haar de eerste keer buiten op het gras gezet met een potje appelmoes. Hoewel ze best het een en ander haar mondje in kreeg, werd het zoals verwacht een ontzettende plakboel, waarna ze rechtstreeks het bad in kon.

Gisteren heb ik haar tijdens de lunch nog eens de gelegenheid gegeven. Het is wel duidelijk dat ze heel tevreden is als ze zelf mag eten, maar de hoop dat ze op korte termijn een keurige eter wordt, heb ik lang geleden al laten varen. Kijk maar even mee:

3 gedachten over “Zelf doen!”

  1. Aimee heeft ook genoten van het filmpje, het is inderdaad een knoeipot onze Nova. Ik hoop dat ze snel netjes leert eten, anders heb je erg veel werk iedere keer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s