Onverwacht leuk

Het is bijna zomer en heerlijk, heerlijk weer. De temperaturen zijn momenteel aangenaam en schommelen rond de 30 graden en dankzij enkele wolkjes is het buiten prima te doen. Ook op deze zaterdag was het weer stralend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en we genieten ervan dat de luchtvochtigheid overdag nog niet moordend hoog is, zoals we de komende maanden wel kunnen verwachten.

Na een rondje boodschappen en een lekkere lunch bij Panera zijn we verder gereden naar Brevard in North Carolina. Hier zijn we wel vaker geweest om Pisgah National Forest te bezoeken en daar enkele mooie watervallen te bekijken, maar deze keer hebben we het winkelcentrum van het plaatsje bezocht in plaats van de omliggende natuur.

Ergens op internet hadden we gezien dat in het dorpshart een grote speelgoedwinkel ligt en we waren wel eens benieuwd hoe dat eruit zag. Bovendien ligt er veel speelgoed op de schappen dat je niet zo vaak ergens tegenkomt, dus dat maakt het ook bijzonder. Het was in totaal 600 m2 vol speelgoed en het stond bovenop elkaar gestapeld, van vloer tot plafond. Op verschillende plaatsen konden de kleintjes ook echt spelen, zoals in het filmpje wel duidelijk wordt. Dikke pret!

http://www.youtube-nocookie.com/embed/pNCkrwWd-no?rel=0

En natuurlijk mochten de ukkies ook iets moois uitzoeken, zeker nadat Nova haar hart had verpand aan een lief popje waar ze vervolgens de hele winkel mee rondsjouwde. Hoewel Alex in eerste instantie ook een pop wilde hebben, bedacht hij zich later toch en ruilde de pop in voor een stoere bulldozer. Op de weg naar huis heeft hij anderhalf uur lang over zijn bulldozer zitten vertellen en wat hij er toch allemaal mee ging doen zodra we weer thuis waren.

Hup Holland hup!

Na ons bezoek aan O.P. Taylor’s zijn we Brevard verder ingelopen. En ja, ik zeg ‘gelopen’ want we konden er, heel Europees, heerlijk rondkuieren en de vele kleine winkeltjes bekijken. Qua sfeer doet het denken aan Hendersonville, of Asheville in het klein, erg aangenaam allemaal. Bij een Nieuw Zeelandse ijssalon hebben we een lekkere gelato gegeten en links en rechts in boetiekjes gesnuffeld. Het was al met al een erg leuke middag.

Vandaag waren we overigens allemaal in het oranje gekleed, want vanmorgen hebben we ons ‘Oranje’-familieportret geknipt in de tuin. Gezien de prestaties van het elftal op het EK is het waarschijnlijk de laatste kans om onze steun aan het voetballende vaderland te laten zien. Hup Holland!

Eén gedachte over “Onverwacht leuk”

  1. Dat is een grote speelgoedwinkel. Ik denk dat Nova een piano in haar kamer ook wel weet te waarderen. Ze probeert er al een echt deuntje uit te halen.
    Alex zijn belangstelling gaat direct uit naar de treinen, daar gaat hij helemaal in op. De treinfluit is nog een beetje moeilijk, misschien maar goed ook. Stel je voor dat hij de hele dag op de treinfluit blaast.
    Dat lijkt me wel een leuk dagje voor volgend jaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s