Speelpret

Onlangs, op een heerlijke avond, liepen we een rondje door de wijk. Toen we bijna thuis waren, passeerden we het speeltuintje op de hoek. Daar waren buurkindjes Sarah en Paul druk aan het spelen en Sarah vroeg hartstochtelijk of Alex toch alsjeblieft mee kwam doen. Dat hoefde ze natuurlijk geen twee keer te vragen en snel genoeg werd en flink geklauterd en geschommeld. Paul is een half jaartje ouder dan Nova en al aardig aan het babbelen. Net als bij Alex en Nova is er geen twijfel over mogelijk dat Paul en Sarah broer en zus zijn!

Eén gedachte over “Speelpret”

  1. Nova zit al stevig in de band, ze weet alles ook nog te volgen. Wat zijn de kinderen van Ruth al weer gegroeid. Alex zal wel heel erg blij zijn geweest dat hij haar weer zag. Twee leuke filmpjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s